🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

24 juni 2022

Actieweek Huisartsenzorg 27 juni t/m 1 juli

We staan voor onze patiënten – #iedereeneenhuisarts

Deze zomer maakt de overheid meerjarenplannen voor de hele zorg. Er zijn nog steeds geen concrete afspraken voor de aanpak van de druk op de huisartsenzorg. Daarom is het belangrijk dat we als praktijk nú een stevig geluid laten horen. Van 27 juni tot en met 1 juli is er een actieweek en Malieveldmanifestatie in het leven geroepen. Tijdens deze actieweek willen we aan iedereen laten zien hoe belangrijk de huisartsenzorg is. We focussen op wat er moet gebeuren om te zorgen dat er ook in de toekomst nog voor iedereen huisartsenzorg in de buurt zal zijn. Daarom is het motto van de actieweek: â€œIedereen een huisarts”

 

Op 1 juli zullen wij samen met zoveel mogelijk huisartsen en medewerkers bij elkaar komen op het Malieveld in Den Haag. Omdat in de huisartsenzorg alles draait om de patiënt houden we de gevolgen van onze acties voor patiënten ook die dag zo beperkt mogelijk. Zo zal de huisartsenspoedzorg voor patiënten de hele dag geborgd zijn.

 

*Dit bericht is regionaal en lokaal maatwerk. Dat geldt ook voor de keuze voor het sluiten van de praktijk op (een deel van) de actiedag op 1 juli. Houd de homepage en openingstijden goed in de gaten. Daar zullen wij je informeren over waar je op vrijdag(middag) voor spoedzorg terecht kunt.